Logo home

Nieuws

Hardlopers zorgen voor mooi bedrag Frion Festival

Ze zijn er maar wát blij mee. Namens de Vrienden van Frion nam Roel Ramaker een cheque van maar liefst € 1.250,- in ontvangst uit handen van de organisoren van de Zwolse Halve Marathon. Frion Festival was één van de drie goede doelen van het jaarlijkse hardloopfestijn op 11 juni 2022.

Frion Festival 2022 was geslaagd feest

Wauw, wat was het een feest. Op zondag 22 mei 2022 vond de negende editie van het Frion Festival plaats. Na twee jaar konden we er eindelijk weer live van genieten in Schouwburg De Spiegel.

Cliënten Frion blij met Duofiets en speelgoed

De Vrienden van Frion maken bijzondere wensen van Frionbewoners en -deelnemers met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.

Frion Festival 2021 - Een bijzondere editie

Oh, wat was het dit jaar spannend of het Frion Festival door kon gaan en vooral hoe. Door corona helaas geen groot feest met publiek in theater De Spiegel dit jaar. Maar wél een eigen Frion-lied!

Cliënten De Molenkamp blij met tablets

Op een tablet kun je een nieuw recept opzoeken voor een taart. Of je gebruikt hem om inspiratie op te doen voor nieuwe houtwerken. En voor even lekker ontspannen in de pauze is ‘ie ook perfect. De wens van de deelnemers van Werk- en Leercentrum De Molenkamp was duidelijk: tablets! Dat die wens in vervulling kon gaan, was een feestje.

Thereca overhandigt cheque twv 3000 euro!

Frioncliënt Margriet Bruins, nam op dinsdag 11 juni samen met Jelger de Kroon, voorzitter van Vrienden van Frion, een cheque van 3.000 euro in ontvangst op het Servicebureau van Frion. De schenker is Harold van Riessen, projectadviseur van Thereca uit Hattem.