Logo home

Nieuwe duofiets voor Gouverneurlaan

Een fantastisch staaltje betrokkenheid van de partner van één van onze collega’s op de Gouverneurlaan: er zijn verschillende aanvragen ingediend bij stichtingen voor de aanschaf van een duofiets. En er zijn een paar mooie giften bij hen binnengekomen, waaronder van de Vrienden van Frion! Met als resultaat blije bewoners die al veel gebruik maken van de nieuwe duofiets. Een fijne meerwaarde voor de bewoners die heel veel fietsplezier gaan ervaren!

8 juli 2024

Gemaakt door Benny Michel - Nieuwe duofiets Gouverneurlaan

Meer nieuws

  • IJsselbolder verandert tijdelijk in gezellige boerderij

    Twee schapen en een geit keken op 16 november rustig herkauwend door het raam van één van de groepen op de IJsselbolder naar binnen. Zij stonden samen met ander dieren op het terrein in Zwolle. Dankzij de Vrienden van Frion. Omdat niet iedereen genoeg energie heeft om op vakantie te gaan, organiseerden collega’s van de IJsselbolder met hun sponsoring een Boerderijweek.

  • Vrienden van Frion vervullen prachtige wensen

    Een projector die de mooiste beelden op de muren projecteert, knutsel-, ontspan-, en bakspullen, een systeem waarmee je in de huiskamer heerlijk op pad kunt gaan en kunt bewegen en een feestelijke muurschildering. Het zijn een paar van de wensen die de Vrienden van Frion het afgelopen voorjaar in vervulling konden laten gaan bij Frion. Klik op de foto's voor een vergroting.

  • Jelger de Kroon draagt Vrienden over aan Frank Alleman

    Voorzitter Jelger de Kroon heeft in april na 10 jaar voorzitterschap de 'hamer' overgedragen aan de nieuwe voorzitter Frank Alleman. Een mooi moment om deze beide voorzitters wat beter te leren kennen en meer te weten te komen over de stichting.