Logo home

Thereca overhandigt cheque twv 3000 euro!

Frioncliënt Margriet Bruins, nam op dinsdag 11 juni samen met Jelger de Kroon, voorzitter van Vrienden van Frion, een cheque van 3.000 euro in ontvangst op het Servicebureau van Frion. De schenker is Harold van Riessen, projectadviseur van Thereca uit Hattem.

18 juni 2019

Voorzitter Jelger Kroon (links), ontvangt samen met cliënt Margriet Bruins op rechts een cheque van €3.000,- van Harold van Riessen, projectadviseur van Thereca uit Hattem (in het midden).

“Hiervan kunnen we weer een paar mooie wensen in vervulling laten gaan”, zei Jelger de Kroon tijdens de overhandiging van de cheque. “We zijn heel blij met jullie geld.” Thereca was blij om het te kunnen schenken.

Opening
Thereca is een projectinrichter die onder andere werkzaam is in de zorg. Zo richtten zij vorig jaar deels het interieur van een locatie aan de Commissarislaan in. Tijdens het openingsfeest van hun nieuwe showroom in Hattem op 16 mei, vroeg Thereca haar gasten geld te doneren aan Frion. Relaties van de opening schonken samen een bedrag van maar liefst 3.000 euro!

Mooie wensen
Margriet vond het een mooi bedrag. “Over wat voor wensen heb je het?”, vroeg ze Jelger van Vrienden van Frion. “Grote wensen? Of kleine wensen?”. “Allebei”, antwoordde Jelger. “Het kan gaan om een wens van een woonvorm of van een groep. We kunnen altijd zulke mooie bedragen gebruiken, om meer wensen te kunnen vervullen.”

Meer nieuws

  • Hardlopers zorgen voor mooi bedrag Frion Festival

    Ze zijn er maar wát blij mee. Namens de Vrienden van Frion nam Roel Ramaker een cheque van maar liefst € 1.250,- in ontvangst uit handen van de organisoren van de Zwolse Halve Marathon. Frion Festival was één van de drie goede doelen van het jaarlijkse hardloopfestijn op 11 juni 2022.

  • Frion Festival 2022 was geslaagd feest

    Wauw, wat was het een feest. Op zondag 22 mei 2022 vond de negende editie van het Frion Festival plaats. Na twee jaar konden we er eindelijk weer live van genieten in Schouwburg De Spiegel.

  • Cliënten Frion blij met Duofiets en speelgoed

    De Vrienden van Frion maken bijzondere wensen van Frionbewoners en -deelnemers met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.