Logo home

Frion Festival 2021 - Een bijzondere editie

Oh, wat was het dit jaar spannend of het Frion Festival door kon gaan en vooral hoe. Door corona helaas geen groot feest met publiek in theater De Spiegel dit jaar. Maar wél een eigen Frion-lied!

1 juli 2021

Op een podium staan mensen in mooie kostuums achter microfoons. Helemaal achterin zit een drummer.

Gelukkig kon het lied wel opgenomen in De Spiegel en konden de deelnemers dus toch schitteren op het podium. En dit jaar waren ze ook nog filmster! Want van de achtste editie van het Frion Festival is een gave film gemaakt. Die werd op zondag 4 juli op de locaties getoond aan de deelnemers en overige cliënten van Frion. Zo kon iedereen meegenieten van een bijzondere editie van het Frion Festival.

Meegenieten van de film? Bekijken hem op YouTube. 

En in 2022? Dan hopen we dat theater de Spiegel tot de nok toe gevuld is. Zet het maar vast op 22 mei 2022 in je agenda!

Sponsor worden van het Frion Festival? Bekijk de sponsormogelijkheden.

Meer nieuws

  • IJsselbolder verandert tijdelijk in gezellige boerderij

    Twee schapen en een geit keken op 16 november rustig herkauwend door het raam van één van de groepen op de IJsselbolder naar binnen. Zij stonden samen met ander dieren op het terrein in Zwolle. Dankzij de Vrienden van Frion. Omdat niet iedereen genoeg energie heeft om op vakantie te gaan, organiseerden collega’s van de IJsselbolder met hun sponsoring een Boerderijweek.

  • Vrienden van Frion vervullen prachtige wensen

    Een projector die de mooiste beelden op de muren projecteert, knutsel-, ontspan-, en bakspullen, een systeem waarmee je in de huiskamer heerlijk op pad kunt gaan en kunt bewegen en een feestelijke muurschildering. Het zijn een paar van de wensen die de Vrienden van Frion het afgelopen voorjaar in vervulling konden laten gaan bij Frion. Klik op de foto's voor een vergroting.

  • Tiende editie Frionfestival vol talent en magie!

    Het Frionfestival knalde er in de jubileumeditie he-le-maal uit op zondag 21 mei. Alleen al het voorprogramma was om van te smullen. Mede-georganiseerd door de eerstejaars studenten maatschappelijke zorg van Landstede Zwolle. De muzikale show van de Meander Bigband en de twee toffe toneelvoorstellingen van toneelgroep Musika met natuurlijk cliënten in de hoofdrol, waren al geweldig. Toen moest de slagroom op de taart (we doen in laagjes :)) nog komen: de optredens op het grote podium in het theater.