Logo home

Frion Festival 2021 - Een bijzondere editie

Oh, wat was het dit jaar spannend of het Frion Festival door kon gaan en vooral hoe. Door corona helaas geen groot feest met publiek in theater De Spiegel dit jaar. Maar wél een eigen Frion-lied!

1 juli 2021

Op een podium staan mensen in mooie kostuums achter microfoons. Helemaal achterin zit een drummer.

Gelukkig kon het lied wel opgenomen in De Spiegel en konden de deelnemers dus toch schitteren op het podium. En dit jaar waren ze ook nog filmster! Want van de achtste editie van het Frion Festival is een gave film gemaakt. Die werd op zondag 4 juli op de locaties getoond aan de deelnemers en overige cliënten van Frion. Zo kon iedereen meegenieten van een bijzondere editie van het Frion Festival.

Meegenieten van de film? Bekijken hem op YouTube. 

En in 2022? Dan hopen we dat theater de Spiegel tot de nok toe gevuld is. Zet het maar vast op 22 mei 2022 in je agenda!

Sponsor worden van het Frion Festival? Bekijk de sponsormogelijkheden.

Meer nieuws

  • Hardlopers zorgen voor mooi bedrag Frion Festival

    Ze zijn er maar wát blij mee. Namens de Vrienden van Frion nam Roel Ramaker een cheque van maar liefst € 1.250,- in ontvangst uit handen van de organisoren van de Zwolse Halve Marathon. Frion Festival was één van de drie goede doelen van het jaarlijkse hardloopfestijn op 11 juni 2022.

  • Frion Festival 2022 was geslaagd feest

    Wauw, wat was het een feest. Op zondag 22 mei 2022 vond de negende editie van het Frion Festival plaats. Na twee jaar konden we er eindelijk weer live van genieten in Schouwburg De Spiegel.

  • Cliënten Frion blij met Duofiets en speelgoed

    De Vrienden van Frion maken bijzondere wensen van Frionbewoners en -deelnemers met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.