Logo home

Cliënten Frion blij met Duofiets en speelgoed

De Vrienden van Frion maken bijzondere wensen van Frionbewoners en -deelnemers met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.

2 maart 2022

De locatie Haagswold heeft een duofiets aangevraagd, die voor 2/3 van de aanschafwaarde door de Vrienden is toegekend.

Uit de nieuwsbrief voor Frion-medewerkers van 2 maart- 2022:

Van beleef-tv tot schommelstoel, niks is te gek. Iedere keer zetten de Vrienden hun schouders eronder om het leven van onze cliënten mooier te maken. Zo zijn er de afgelopen tijd heel wat wensen in vervulling gegaan. De locatie Haagswold heeft een duofiets aangevraagd, die voor 2/3 van de aanschafwaarde door de Vrienden is toegekend. En het Ouder-KindHuis kreeg bijvoorbeeld nieuw speelgoed.

Meer nieuws

  • Vrienden van Frion vervullen prachtige wensen

    Een projector die de mooiste beelden op de muren projecteert, knutsel-, ontspan-, en bakspullen, een systeem waarmee je in de huiskamer heerlijk op pad kunt gaan en kunt bewegen en een feestelijke muurschildering. Het zijn een paar van de wensen die de Vrienden van Frion het afgelopen voorjaar in vervulling konden laten gaan bij Frion. Klik op de foto's voor een vergroting.

  • Tiende editie Frionfestival vol talent en magie!

    Het Frionfestival knalde er in de jubileumeditie he-le-maal uit op zondag 21 mei. Alleen al het voorprogramma was om van te smullen. Mede-georganiseerd door de eerstejaars studenten maatschappelijke zorg van Landstede Zwolle. De muzikale show van de Meander Bigband en de twee toffe toneelvoorstellingen van toneelgroep Musika met natuurlijk cliënten in de hoofdrol, waren al geweldig. Toen moest de slagroom op de taart (we doen in laagjes :)) nog komen: de optredens op het grote podium in het theater.

  • Hardlopers zorgen voor mooi bedrag Frion Festival

    Ze zijn er maar wát blij mee. Namens de Vrienden van Frion nam Roel Ramaker een cheque van maar liefst € 1.250,- in ontvangst uit handen van de organisoren van de Zwolse Halve Marathon. Frion Festival was één van de drie goede doelen van het jaarlijkse hardloopfestijn op 11 juni 2022.