Logo home

Cliënten De Molenkamp blij met tablets

Op een tablet kun je een nieuw recept opzoeken voor een taart. Of je gebruikt hem om inspiratie op te doen voor nieuwe houtwerken. En voor even lekker ontspannen in de pauze is ‘ie ook perfect. De wens van de deelnemers van Werk- en Leercentrum De Molenkamp was duidelijk: tablets! Dat die wens in vervulling kon gaan, was een feestje.

16 oktober 2020

Een blije vrouwelijke deelnemer van dagbesteding de Molenkamp houdt trots een tablet in verpakking omhoog.

Ze gingen aanvankelijk voor twee, maar het werden er meer. “Door voor iets goedkopere tablets te kiezen, konden we er meer kopen", vertelt werkbegeleider Stefanie Diekmeijer. “En aangezien niemand er ingewikkelde dingen mee wil doen, kon dat makkelijk. Cliënten zoeken er recepten mee op of ideeën voor het werken met hout. En in de pauze doen ze een spelletje of kijken ze naar YouTube.”

Veelvuldig gebruikt

Villa Vitaal heeft genoeg aan één tablet. De andere groepen van de dagbestedingslocatie hebben er twee. “Onze cliënten zijn er heel blij mee, vervolgt Stefanie. “Ze worden veelvuldig gebruikt.”

Meer nieuws

  • Hardlopers zorgen voor mooi bedrag Frion Festival

    Ze zijn er maar wát blij mee. Namens de Vrienden van Frion nam Roel Ramaker een cheque van maar liefst € 1.250,- in ontvangst uit handen van de organisoren van de Zwolse Halve Marathon. Frion Festival was één van de drie goede doelen van het jaarlijkse hardloopfestijn op 11 juni 2022.

  • Frion Festival 2022 was geslaagd feest

    Wauw, wat was het een feest. Op zondag 22 mei 2022 vond de negende editie van het Frion Festival plaats. Na twee jaar konden we er eindelijk weer live van genieten in Schouwburg De Spiegel.

  • Cliënten Frion blij met Duofiets en speelgoed

    De Vrienden van Frion maken bijzondere wensen van Frionbewoners en -deelnemers met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.